4-to-one

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 eller 2x70 min.

Profil

4-to-one er det perfekte festorkester, hvad enten I skal holde bryllup, julefrokost, firmafest, fødselsdagsfest, byfest eller et andet arrangement, hvor stemningen er i top. Vi er 5 professionelle musikere med masser af fester på bagen, og vi garanterer, at din fest er i gode hænder hos os.

Læs mere...

Mere om 4-to-one

4-to-one er det perfekte festorkester, hvad enten I skal holde bryllup, julefrokost, firmafest, fødselsdagsfest, byfest eller et andet arrangement, hvor stemningen er i top. Vi er 5 professionelle musikere med masser af fester på bagen, og vi garanterer, at din fest er i gode hænder hos os.

4-to-one spiller danske og internationale hits lige fra fede rockklassikere fra 60'erne og 70'erne over lækker 80'er-pop til de nyeste radiohits.

4-to-one leverer musikken professionelt og dansevenligt. Når du vælger 4-to-one, er du sikker på, at musikken til festen bliver en succes.

4-to-one ::: når musikken skal være en oplevelse
Vi glæder os til at spille til din fest :-)

Det siger vores kunder:

Bryllup d. 28/6 – 2014. Perfekt festmusik!
4-to-one spillede 3 x 45 min til vores bryllup og gjorde det helt suverænt. Dansegulvet var fyldt hele tiden, og både vi og vores gæster var meget glade. Vores gæster fik medbestemmelse på musikken via en afstemning på forhånd, og bandet havde sammensat tre virkelig gode set ud fra resultatet. Derudover var de meget lydhøre over for vores særlige ekstra ønsker til repertoiret.
Andre bands vil påstå, at det ikke kan lade sig gøre at spille brudevals særligt godt med “festbandinstrumenter”. Men også den udfordring klarede bandet smukt.
Vi vil varmt anbefale 4-to-one.

Toppproffesionel indstilling og alligevel en helt nærværende, personlig og intens oplevelse.
Hold kæft hvor var i fede. Vores fest blev jeres fest og omvendt. Folk der ellers aldrig danser – indtog dansegulvet med stor vellyst.
Valget af musik, tilpasningen af musikkens lydniveau i forhold til lokalet og gæsterne var suverænt.
Vi kunne have danset endnu.... Tak.... Iben og Martin

Kære Morten og 4-to-one
Det var SUPER – vi har fået SÅ mange tilkendegivelser fra alle gæsterne, der var vilde med jer. Summa-summarum: Helt vild fed fest med fed musik og god stemning – lige som jeg havde ønsket mig og håbet på. Så endnu engang tak – og på gensyn en anden gang.
Hilsen Marianne & Torben
Fam. Riber Jakobsen Padborg
Tak for en musikoplevelse som vi sent vil glemme….
Fredag d. 13 dec på Agerskov Kro, Surprice party i anledning af fruens 50 års fødselsdag.
Stor tak til jer alle 5, for en kanon musikoplevelse som vi allerede har anbefalet videre…
Vores gæster har alle nævnt jeres optræden som en super oplevelse som kronen på hel igennem fantastisk aften…
Glæder os allerede til næste fest….. godt nytår…
Tina Lerche Jørgensen
Kære alle i skønne musikere 
1000 tak for at gøre vores bryllup den 8. juni 2013 til en uforglemmelig oplevelse. Vi havde en helt igennem fantastisk dag, og den kunne ikke ha’ været sluttet bedre, end med jer. Det ene hit efter det andet blev fyret af på bedste måde,og med de mange detaljer der gør de enkelte hits så unikke. og som i både kunne høre og se på dansegulvet, så var alle vores gæster vildt begejstret ;)
Vi må i gang med at planlægge endnu en fest, som i selvfølgelig skal være en del af :D
De bedste anbefalinger herfra
Tina og Klaus
Hr. og Fru Rode 

Tusinde tak for den gode musik i spillede til vores bryllup lørdag d 11 maj 2013.
I levede stort op til vores forventninger og skabte den rette festlige stemning. Dansegulvet var fyldt fra start til slut. Tak forI kunne spille en time ekstra og følge festen helt til dørs.
Vi vil anbefale jer til alle der skal holde fest, hvor der skal danses…


Lars og Karina Andersen
Uha, siger vi bare. I fik leveret det mest fantastiske musik til vores bryllup i lørdags. Alle gæster fik sig en svingom på dansegulvet, selv dem som ellers ikke danser til fester.
Vi takker jer alle fem mange gange – I er super professionelle og dygtige :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af 4-to-one: 4.8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Bedre bliver det næppe

Vi vil gerne give vores bedste anbefalinger til 4-to-one, som spillede til vores bryllup d. 20.09.14.

Fra start blev vores henvendelse taget seriøst og der var hurtig respons via mail/mobil gennem hele planlægningsfasen. At vores gæster var med til afstemning af musikken sikrede noget for enhver smag. Bandet ankom som aftalt og stillede op meget diskret imens desserten blev nydt. Først spillede de elegant op til brudevals og derefter gav de den fuld gas de næste 3 timer. Der var folk på dansegulvet fra start til slut på grunde af den veludførte sang og spil, men i høj grad også pga. bandets smil og gode energi. Alt blev håndteret professionelt.

Vælg 4-to-one og I vil ikke blive skuffet

/ Kristina og Rasmus

Anmeldt af Rasmus Juul d. 26. september 2014
5
1
5

Gang i dansegulvet hele aftenen

4-to-one spillede et par timer til vores bryllup. Både musik og sang var rigtig godt og os og vores gæster valfartede til dansegulvet. Alle vores gæster roste bandet. Vores varmeste anbefaling går til 4-to-one. NB! Bandet er også meget lydhøre overfor musik-ønsker.

Anmeldt af Michael Antonsen d. 3. juni 2014

Kontakt 4-to-one

Kontakt 4-to-one via formularen her, så vil 4-to-one vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 I Saw Her Standing There
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0002/4638/I_Saw_Her_Standing_There.mp3
  2. 00:00 What a Feeling
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0002/4639/What_a_Feeling.mp3
  3. 00:00 Joyride
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0002/6834/Joyride.mp3