Musikafspiller

jPlayer
 1. 00:00 I feel lucky
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8105/I_Feel_Lucky.mp3
 2. 00:00 The Gambler
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8106/The_Gambler.mp3
 3. 00:00 You're the one that I want
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8107/Grease.mp3
 4. 00:00 Old time rock and roll
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8109/Old_time_rock_and_roll.mp3
 5. 00:00 Private Dancer
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8110/Private_Dancer.mp3
 6. 00:00 On a long and lonely night
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8111/On_a_lonely_night.mp3
 7. 00:00 Hopelessly Devoted
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8112/Hopelessly_Devoted.mp3
 8. 00:00 Its a heartache
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8114/Its_a_heartache-01.mp3
Kontakt kunstner

Baily Danceband

Vil I gerne høre en rigtig professionel duo? En af Danmarks bedste sangerinder? Træt af rytmeboks, platte vittigheder og skålesange?
Prof. lyd- og lysudstyr, et katalog, der virkelig gør indtryk og samtidig også en duo, der kan spille til sange, gæsternes ønsker m.v. Vi tør garantere en oplevelse. Lyt til vore numre her på eventzonen, sammenlign det med andre og kig på anmeldelserne. Ses vi :)

Arrow down Læs mere...

Mere om Baily Danceband

Baily Danceband har i juni 2013 budt Gina Michaells velkommen som ny sangerinde. Hun er en særdeles professionel sangerinde med en fantastisk vokal og en meget engageret udstråling. Hun er kendt i flere lande, har optrådt i den norske udgave af X-factor, deltager i TV 2 programmet "Ekstra nummer" i efteråret 2013 og er meget rutineret. Med hende som frontfigur har vi nu muligheden for at få en helt uhørt bredde i vores repetoire. Hendes vokal er unik i den forstand, at hun kan lægge sig op ad den originale kunstner, så man næsten tror at det er playback. Især 70/80'er hits, Abba, Tina Turner og nogle af de stille ballader, vi afvikler under middagen.
Mandenumre som Poul Krebs, Lars Lilholt, Kim Larsen, Johnny Madsen, Smokie osv. synger John naturligvis med Gina som kor.
Middagsmusikken er af høj kvalitet. Udover at der bliver spillet på tangenter og flere forskellige guitarer, synger Gina nogle forskellige sange under middagen. Sange, der vælges ud fra sammensætningen af gæsterne. Vi spiller aldrig højere end at alle kan tale sammen og føler det behageligt.
Baily holder en pause på hele aftenen. Det er når arrangøren har sagt velbekomme og gæsterne strækker ben og afventer nonstop dans med alle de melodier som vi kender igennem de sidste 30 år.
Vi vil gerne understrege, at vi spiller til lejlighedssange og de ønsker som arrangøren og gæsterne måtte have. Det kan være svært at synge til medbragte sange, hvis musikken ikke kan spille med. Det kan vi og hjælper gerne jeres gæster med div. indslag.
Lyt til vore demoer. De er indspillet direkte ud af pulten - så det du hører, er hvad du får. I starten af 2014, vil vi producere nye demoer og en video.
Når prisen varierer meget, så afhænger det af, hvor I landet vi spiller, så prøv lige at sende en forespørgsel og få et tilbud.

Prisniveau

Kr. 8.500 - 14.000

Varighed

7-10 timer

Hjemby

Hjerm

Områder

Fyn og Jylland

Anmeldelser (Samlet vurdering | af Baily Danceband: 5.0 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser)

5
1
5

Helt fantastisk

Baily Danceband var helt fantastiske til vores sølvbryllups fest. De spillede godt under middagen og sørgede for en god stemning uden de overtog festen. Da der skulle danses gav de den gas og vi har fået ros fra alle vores gæster for vores valg af musik. Gina har en helt fantastisk stemme og en fantastisk energi på scenen. John supplerer hende godt. Vi har kun ros til dem fra os og vores gæster

5
1
5

Noget udover det sædvanlige

Ros både fra unge og ældre angående musikken, nogle påstod at hårene rejste sig på armene pga. af musikken under middagen. Så et godt musikvalg til mit 40 års jubilæum. Hilsen Knud H Jeppesen.


Video

Kontakt Baily Danceband

Kontakt Baily Danceband via formularen her, så vil Baily Danceband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.Book en kunstner online til dit næste arrangement!