Baily Danceband

Prisniveau

Kr. 8.000 - 11.000

Områder

Varighed

7-10 timer

Profil

Et af de bedste kvindevokaler i denne branche, skræddersyede numre, der dækker perioden fra 1960 og til idag, to vokaler, der synger på dansk og engelsk, prof. lyd- og lys og en duo, der er indstillet på at levere varen. Vi tør godt garantere, at I og gæsterne får en helt fantastisk oplevelse. Check anmeldelserne og vores hjemmeside.

Læs mere...

Mere om Baily Danceband

Med Gina Michaells som sangerinde, topprofessionelt lyd- og lysanlæg og et katalog, der spænder over 5 årtier, så er der et fundament for en musikalsk oplevelse på højt niveau. Vi forsøger at lave musikken så tæt på originalen som muligt, hvilket betyder, at I ikke udsættes for rytmeboks, dårlige fortolkninger, platte vittigheder og musikere, der gerne vil høre sig selv.
Gina er uden sammenligning - en af de bedste sangerinder i vores branche. Hun har deltaget i X-factor i Norge, udgivet flere cd'er i Nashville og levet af musikken hele sit liv. Prøv at lytte til demoerne, så ved alle, at det hører man ikke så tit til festerne. Uanset om det er Tina Turner, Donna Summer, Trine Dyrholm, eller Whitney Houston, så synger hun de numre, flere niveauer over andre i branchen. Prøv at Google "Gina Michaells"
John synger naturligvis også. Det er som regel "herrenumrene" + kor/andenstemme på Ginas numre. Vi synger både danske og udenlandske numre. Det er tilfældigt, at der kun er engelske numre her på siden.
Vi har det sjovt, når vi er afsted, er nemme at arbejde med, og forsøger at ramme publikum hver gang. Vi kan spille til gæsternes medbragte sange, festlige indslag og er altid parate til at hjælpe med at få tingene afviklet. Ingen holder fest så tit, så derfor skal der vælges rigtigt første gang.
Der anvendes flere instrumenter i løbet af middagen. Her synger Gina nogle flotte sange, som vi ved, at gæster og arrangører sætter pris på. Der spilles både på tangenter og forskellige guitarer, herunder også lidt klassisk musik. Til dansen spiller vi musik, som alle kender og kan danse og synge til. Det leveres uden pauser, og med højt humør fra scenen. Vi lægger op til, at arrangøren kan bestemme musikvalget.
Vi ved godt, at livemusik udfordres af "lad os rejse i stedet for en fest", "medbring en Ipad og en højttaler" eller "ham den fulde solomusiker var pinlig".
Når I ser på vores anmeldelser på eventzonen, så tænker I, at der godt nok er langt mellem arrangementerne. Men bare rolig, vi har vores egen hjemmeside, gamle kunder, gæster til festerne, så eventzonen er jo kun en del af den måde, hvorpå man idag, skal præsentere musikken.
Vi er klar til festen :)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Baily Danceband: 5.0 ud af 5 baseret på 29 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk danseband

Vi havde den fornøjelse at Baily Danceband spillede til vores 2 gange 60 år´´s fødselsdag den 15 april 2016. De levede fuldt ud op til vores forventninger. Vores gæster havde kun rosende ord til vores valg af musikere. Tak til Gina og John fordi I var med til at gøre vores fest til en dejlig oplevelse. Mvh Ole og Lene Wolff Ringsted

Anmeldt af Lene Stæhr Wolff d. 25. april 2016
5
1
5

Super til at tilpasse lys og lyd til lokale og gæster

Super gode til at få det hele løftet op på et højre stemnings nivo og super til ikke at overdøve og stjæle billedet. Tak for en rigtig hyggelig aften i var med til at gøre det til en god aften

Anmeldt af Thomas Gravesen d. 7. februar 2016

Kontakt Baily Danceband

Kontakt Baily Danceband via formularen her, så vil Baily Danceband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 I feel lucky
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8105/I_Feel_Lucky.mp3
 2. 00:00 The Gambler
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8106/The_Gambler.mp3
 3. 00:00 You're the one that I want
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8107/Grease.mp3
 4. 00:00 Old time rock and roll
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8109/Old_time_rock_and_roll.mp3
 5. 00:00 Private Dancer
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8110/Private_Dancer.mp3
 6. 00:00 On a long and lonely night
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8111/On_a_lonely_night.mp3
 7. 00:00 Its a heartache
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8114/Its_a_heartache-01.mp3
 8. 00:00 Discomedley
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/7516/1-08_Baily_discomedley.mp3