Baily Danceband

Prisniveau

Kr. 8.500 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

7-10 timer

Profil

Vi kan præsentere en af Danmarks bedste duoer. Her får I en af de bedste sangerinder med international erfaring. Har medvirket i X- factor i Norge, udgivet cd i USA Norge og Danmark. Vi skræddersyer hvert eneste nummer, hvad enten det gælder middag eller dans. Prof. lyd- og lys udstyr, et katalog, der virkelig rammer bredt og samtidig også en duo, der kan spille til sange, gæsternes ønsker m.v. Vi er på hele aftenen og holder kun en pause. Vi sørger for en succes - er I klar ?

Læs mere...

Mere om Baily Danceband

Med Gina Michaells som sangerinde, topprofessionelt lyd- og lysanlæg og et katalog, der spænder over 5 årtier, så er der et fundament for en musikalsk oplevelse på højt niveau. Vi forsøger at lave musikken så tæt på originalen som muligt, hvilket betyder, at I ikke udsættes for rytmeboks og dårlige fortolkninger.
Gina synger i en liga for sig selv. Hun har deltaget i X-factor i Norge, udgivet flere cd i Nashville og levet af musikken hele sit liv. Prøv at lytte til demoerne, så ved alle, at det hører man ikke så tit til festerne. Vi har det sjovt, når vi er afsted, er nemme at arbejde med, og forsøger at ramme publikum hver gang. Vi kan spille til gæsternes medbragte sange, festlige indslag og er altid parate til at hjælpe med at få tingene afviklet. Ingen holder fest så tit, så derfor skal der vælges rigtigt første gang.
Der anvendes flere instrumenter i løbet af middagen. Her synger Gina nogle rigtig flotte sange, som vi ved, at gæster og arrangører sætter pris på. Der spilles både på tangenter og forskellige guitarer, herunder også lidt klassisk musik. Til dansen spiller vi musik, som alle kender og kan danse og synge til. Det leveres uden pauser, og med højt humør fra scenen. Vi lægger op til, at arrangøren kan bestemme musikvalget.
Vi er klar :)
PS: Vi spiller ikke i telte.

Videoklip

Anmeldelser

( | af Baily Danceband: 5.0 ud af 5 baseret på 24 anmeldelser )
5
1
5

super oplevelse

Baily Danceband formåede efter vores snak, at ramme lige mine ønsker til en god fest.
De spillede super, og sangerinden fik mange roser i løbet af aftenen.
vil helt sikkert bruge dem næste gang jeg har brug for musik, lige meget hvilket arrangement det er til, da de evner både det stille, og når der skal være mere gang i den.

Anmeldt af Britt Brøchner- nielsen d. 11. november 2014
5
1
5

En perfekt oplevelse

Baily Danceband spillede ved min fødselsdagsfest. De var fantastiske og kan varmt anbefales. Super super musik og Gina synger utrolig godt:-) Bandet kom i god tid og var helt klar da gæsterne ankom. Hvis jeg/vi igen holder fest er jeg ikke i tvivl om hvem vi kontakter: Baily Danceband.

Anmeldt af Ingelise Sønderkjær d. 4. november 2014

Kontakt Baily Danceband

Kontakt Baily Danceband via formularen her, så vil Baily Danceband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 I feel lucky
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8105/I_Feel_Lucky.mp3
 2. 00:00 The Gambler
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8106/The_Gambler.mp3
 3. 00:00 You're the one that I want
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8107/Grease.mp3
 4. 00:00 Old time rock and roll
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8109/Old_time_rock_and_roll.mp3
 5. 00:00 Private Dancer
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8110/Private_Dancer.mp3
 6. 00:00 On a long and lonely night
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8111/On_a_lonely_night.mp3
 7. 00:00 Hopelessly Devoted
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8112/Hopelessly_Devoted.mp3
 8. 00:00 Its a heartache
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8114/Its_a_heartache-01.mp3