Baily Danceband

Prisniveau

Kr. 8.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

7-10 timer

Profil

Et af de bedste kvindevokaler i denne branche, skræddersyede numre, der dækker perioden fra 1960 og til idag, to vokaler, prof. lyd- og lys og en duo, der er indstillet på at levere varen. Vi tør godt garantere, at I og gæsterne får en helt fantastisk oplevelse. Check anmeldelserne og vores hjemmeside.

Læs mere...

Mere om Baily Danceband

Med Gina Michaells som sangerinde, topprofessionelt lyd- og lysanlæg og et katalog, der spænder over 5 årtier, så er der et fundament for en musikalsk oplevelse på højt niveau. Vi forsøger at lave musikken så tæt på originalen som muligt, hvilket betyder, at I ikke udsættes for rytmeboks, dårlige fortolkninger, platte vittigheder og musikere, der gerne vil høre sig selv.
Gina er uden sammenligning - en af de bedste sangerinder i vores branche. Hun har deltaget i X-factor i Norge, udgivet flere cd'er i Nashville og levet af musikken hele sit liv. Prøv at lytte til demoerne, så ved alle, at det hører man ikke så tit til festerne. Uanset om det er Tina Turner, Donna Summer, Trine Dyrholm, eller Whitney Houston, så synger hun de numre, flere niveauer over andre i branchen. Prøv at Google "Gina Michaells"
John synger naturligvis også. Det er som regel "herrenumrene" + kor/andenstemme på Ginas numre.
Vi har det sjovt, når vi er afsted, er nemme at arbejde med, og forsøger at ramme publikum hver gang. Vi kan spille til gæsternes medbragte sange, festlige indslag og er altid parate til at hjælpe med at få tingene afviklet. Ingen holder fest så tit, så derfor skal der vælges rigtigt første gang.
Der anvendes flere instrumenter i løbet af middagen. Her synger Gina nogle flotte sange, som vi ved, at gæster og arrangører sætter pris på. Der spilles både på tangenter og forskellige guitarer, herunder også lidt klassisk musik. Til dansen spiller vi musik, som alle kender og kan danse og synge til. Det leveres uden pauser, og med højt humør fra scenen. Vi lægger op til, at arrangøren kan bestemme musikvalget.
Vi ved godt, at livemusik udfordres af "lad os rejse i stedet for en fest", "medbring en Ipad og en højttaler" eller "ham den fulde solomusiker var pinlig".
Når I ser på vores anmeldelser på eventzonen, så tænker I, at der godt nok er langt mellem arrangementerne. Men bare rolig, vi har vores egen hjemmeside, gamle kunder, gæster til festerne, så eventzonen er jo kun en del af den måde, hvorpå man idag, skal præsentere musikken.
Vi er klar til festen :)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Baily Danceband: 5.0 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Det perfekte par

Jeg er en mand som foretrækker at arrangere alting selv og min 60 års fødselsdag var ingen undtagelse. 90 glade gæster, gode lokaler, flot borddækning, super lækker mad og rundet af med musik i særklasse leveret af Baily Danceband. John spiller alt hvad hjertet begærer og Gina synger som en drøm. Så vil du holde en fest som din gæster aldrig glemmer, kan jeg varmt anbefale Baily Danceband.

Anmeldt af Jan Andreasen d. 16. august 2015
5
1
5

super oplevelse

Baily Danceband formåede efter vores snak, at ramme lige mine ønsker til en god fest.
De spillede super, og sangerinden fik mange roser i løbet af aftenen.
vil helt sikkert bruge dem næste gang jeg har brug for musik, lige meget hvilket arrangement det er til, da de evner både det stille, og når der skal være mere gang i den.

Anmeldt af Britt Brøchner- nielsen d. 11. november 2014

Kontakt Baily Danceband

Kontakt Baily Danceband via formularen her, så vil Baily Danceband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 I feel lucky
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8105/I_Feel_Lucky.mp3
 2. 00:00 The Gambler
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8106/The_Gambler.mp3
 3. 00:00 You're the one that I want
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8107/Grease.mp3
 4. 00:00 Old time rock and roll
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8109/Old_time_rock_and_roll.mp3
 5. 00:00 Private Dancer
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8110/Private_Dancer.mp3
 6. 00:00 On a long and lonely night
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8111/On_a_lonely_night.mp3
 7. 00:00 Hopelessly Devoted
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8112/Hopelessly_Devoted.mp3
 8. 00:00 Its a heartache
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8114/Its_a_heartache-01.mp3