Musikafspiller

jPlayer
 1. 00:00 I feel lucky
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8105/I_Feel_Lucky.mp3
 2. 00:00 The Gambler
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8106/The_Gambler.mp3
 3. 00:00 You're the one that I want
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8107/Grease.mp3
 4. 00:00 Old time rock and roll
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8109/Old_time_rock_and_roll.mp3
 5. 00:00 Private Dancer
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8110/Private_Dancer.mp3
 6. 00:00 On a long and lonely night
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8111/On_a_lonely_night.mp3
 7. 00:00 Hopelessly Devoted
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8112/Hopelessly_Devoted.mp3
 8. 00:00 Its a heartache
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/8114/Its_a_heartache-01.mp3
Kontakt kunstner

Baily Danceband

VI kan præsentere en af Danmarks bedste duoer. Ja det skriver de fleste, men her får du en af Danmarks bedste sangerinder med international erfaring. Har medvirket i X- factor i Norge, udgivet cd i USA og også i Baily, så I kan høre, hvad vi spiller. Vi skræddersyer hvert eneste nummer, hvad enten det gælder middag eller dans.
Prof. lyd- og lysudstyr, et katalog, der virkelig gør indtryk og samtidig også en duo, der kan spille til sange, gæsternes ønsker m.v. -Ses vi :)

Arrow down Læs mere...

Mere om Baily Danceband

Med Gina Michaells som sangerinde, topprofessionelt lyd- og lysanlæg og et katalog, der spænder over 5 årtier, så er der et fundament for en musikalsk oplevelse på højt niveau. Vi forsøger at lave musikken så tæt på originalen som muligt, hvilket betyder, at I ikke udsættes for rytmeboks og dårlige fortolkninger.
Gina synger i en liga for sig selv. Hun har deltaget i X-factor i Norge, udgivet flere cd i Nashville og levet af musikken hele sit liv. Prøv at lytte til demoerne, så ved alle, at det hører man ikke så tit til festerne. Vi har det sjovt, når vi er afsted, er nemme at arbejde med, og forsøger at ramme publikum hver gang. Vi kan spille til gæsternes medbragte sange, festlige indslag og er altid parate til at hjælpe med at få tingene afviklet. Ingen holder fest så tit, så derfor skal der vælges rigtigt første gang.
Der anvendes flere instrumenter i løbet af middagen. Her synger Gina nogle rigtig flotte sange, som vi ved, at gæster og arrangører sætter pris på. Der spilles både på tangenter og forskellige guitarer, herunder også lidt klassisk musik. Til dansen spiller vi musik, som alle kender og kan danse og synge til. Det leveres uden pauser, og med højt humør fra scenen. Vi lægger op til, at arrangøren kan bestemme musikvalget.
Vi er klar :)
PS: Vi spiller ikke i telte.

Prisniveau

Kr. 8.500 - 14.000

Varighed

7-10 timer

Hjemby

Hjerm

Områder

Fyn og Jylland

Anmeldelser ( Samlet vurdering | af Baily Danceband: 5.0 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk aften med fantastisk duo

Baily Danceband levede fuldt op til vores forventninger. Gæsterne roste musikken til skyerne. Fantastisk musik og sang under spisningen. Senere var der gang i festen da duoen spillede op til dans. Vi havde et fantastisk dejligt sølvbryllup takket være nogle dygtige musikere som vi kun kan give vores allerbedste anbefalinger.

5
1
5

Helt fantastisk

Baily Danceband var helt fantastiske til vores sølvbryllups fest. De spillede godt under middagen og sørgede for en god stemning uden de overtog festen. Da der skulle danses gav de den gas og vi har fået ros fra alle vores gæster for vores valg af musik. Gina har en helt fantastisk stemme og en fantastisk energi på scenen. John supplerer hende godt. Vi har kun ros til dem fra os og vores gæster


Video

Kontakt Baily Danceband

Kontakt Baily Danceband via formularen her, så vil Baily Danceband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.Book en kunstner online til dit næste arrangement!