Pianist

Musikafspiller

jPlayer
  1. 00:00 What A Wonderful World
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0000/9840/What_A_Wonderful_World.mp3
  2. 00:00 Kvinde Min
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0000/9841/Kvinde_Min.mp3
  3. 00:00 Jeg Ved Det Godt
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0001/0658/Jeg_Ved_Det_Godt.mp3
Kontakt kunstner

Pianist

Æstetisk og behagelig klavermusik til festlige lejligheder leveret af professionel pianist. Kendte melodier på et niveau der ikke overdøver samtale. Øst for Storebælt.

Arrow_down Læs mere...

Mere om Pianist

Passer godt ind i et arrangement hvor der skal være behagelig ”candle-light” stemning, nydelsesrig atmosfære og konversabelt miljø under spisningen. Der spilles på klaver og ikke på orgel eller keyboard.

Prisniveau

Kr. 2.100 - 7.800

Varighed

2-12 timer

Hjemby

Herlev

Områder

Sjælland

Anmeldelser (Samlet vurdering af Pianist 5.0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser)

Smagfuld baggrundsmusik

Vi søgte en rigtig pianist til vores bryllup og IKKE en orgeltramper. Nicolai spillede den lækreste klavermusik som baggrund til middagen. Han ledsagede fællessange og spillede også lige med, når selskabet startede en skålesang. Diskret med stil. Lige i øjet.

En fryd for øret

Vi havde fornøjelsen af Nicolais behagelige klavermusik under festmiddagen ved vores bryllup. Det var en fryd for øret - meget dejlig og stemningsfyldt baggrundsmusik og professionelt fremført. Et stort tak til Nicolai Bang!


Video

Kontakt Pianist

Kontakt Pianist via formularen her, så vil Pianist vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.Book en kunstner online til dit næste arrangement!