Bo Olsen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.900

Områder

Varighed

7 timer

Profil

Musik til DIN fest..

Læs mere...

Mere om Bo Olsen

Med mere end 30 års erfaring som musiker og lige så mange års udvikling kan jeg tilbyde at levere musik til alle lejligheder.
Mine kunder er typisk foreninger, virksomheder, institutioner, forretninger, restauranter samt private husstande i hele Danmark.
Mine keyboards er gået på pension og jeg bruger min helt nye elektroniske guitar, som indeholder alle de lyde som keyboards også har, men guitaren sætter et lidt mere levede præg på musikken og jeg medbringer selv et godt lydanlæg.

Pris: 700 kr. pr. time
Prisen beregnes fra det tidspunkt gæsterne er inviteret og opstilling og nedtagning er uden beregning.

Mit instrument er en Yamaha EZ-EG Guitar. En elektronisk guitar, som har knapper i stedet for strenge. Guitaren virker som et keyboard, det vil sige at der er indbygget trommer og bas, som i et keyboard og det samlede lydbillede er ikke anderledes end hvis jeg spillede på keyboard.
Guitaren er det eneste eksemplar i Europa, da den kun forhandles i USA og i Asien. Jeg har selv importeret den fra Japan.

(P.S. MIN ELEKTRONISKE GUITAR ER PT UDE AF DRIFT, SÅ JEG MEDBRINGER KEYBOARD)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Bo Olsen: 4.4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

5

Vi havde Bo Olsen til at spille til en 60 års fødselsdag. Det var bare en super god oplevelse. Dæmpet musik under spisning og kanon danse musik. En musiker som varmt kan anbefales og som vi ikke vil betænke os på at kontakte igen.

Anmeldt af Lindy Høj Madsen d. 23. april 2014
5
1
5

Super professionel

Vi har haft den fornøjelse, at have Bo Olsen til vores fest, havde aldrig hørt ham inden, men det er en musiker, der forstår at spille dæmpet under spisning, og give den lidt mere til dansen, han spiller rigtig godt, og jeg kan varmt anbefale ham, man får valuta for pengene.

Anmeldt af Flemming Ørvad d. 7. november 2013

Kontakt Bo Olsen

Kontakt Bo Olsen via formularen her, så vil Bo Olsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Middags Medley
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0004/0453/middagsmix.mp3
 2. 00:00 The Gambler
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0004/3992/the_gambler.mp3
 3. 00:00 Eksempler på dansemusik
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0004/3993/Danse_Medley.mp3
 4. 00:00 Nothing but the best for you
  http://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/4425/nothingbutthebestforyou.mp3