Duet'n & Mejse

Prisniveau

Kr. 7.000 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

Spise- og dansemusik op til 7 timer / Dansemusik op til 3½ time / Overtid kan aftales

Profil

Duet'n & Mejse er en helt igennem professionel trio, som spiller kendte svingende pop- & rockhits fra både ind- og udland, fra de sidste 5 årtier. Vi henvender os derfor til et aldersmæssigt meget bredt publikum. - Kommer i hele landet.

Læs mere...

Mere om Duet'n & Mejse

Duet'n & Mejse leverer en god blanding af nye og gamle hits fra ind- og udland, helt tilbage fra 50'erne og frem til nutidens pop og rock, som de fleste publikummer kender, eller kan nikke genkendende til.
Duet'n & Mejse spiller til næsten alle former arrangementer, som f.eks. Privatfester - Firmafester - Byfester - Havnefester - Markedsfester - Receptioner mv. Ligeledes medbringer vi altid professionelt lyd- og lysanlæg, som selvfølgelig kan tilpasses de forskellige tyber af arrangementer, lige fra privatfesten i det lokale forsamlingshus, til den helt store fest i markedsteltet.
Duet'n & Mejse spiller både spise- og dansemusik, men kan selvfølgelig også engageres til "kun" at spille dansemusik.
Vi har igennem de senere år haft fornøjelsen af, at spille sammen med navne som: Bamses Venner - På Slaget 12 - Sweethearts - Tamra Rosanes - Finn Nørbygaard - Jacob Haugaard - Peter Larsen - Arne Lundemann - Willys Kaffeklub - Anders Bircow - Carsten Knudsen - Viggo Sommer - Østjysk Musikforsyning m.fl.
Vil I være sikker på en herlig musikalsk aften, med masser af god musik og sang af både mand og kvinde, samt duetter udført af samme, skal I bare engagere Duet'n & Mejse!

LÆS VENLIGST VORES ANMELDELSER !!

WINNIE ESBENSEN
Festtype: Anden fest
Dato: June 27 2014

Duet'n & Mejse er en fantastisk gruppe med et sort udvalg af musik. Vi var en blandet flok og derfor fik de brug for hele sortimentet, hvilket de formåede at blande på en god måde så alle blev tilgodeset. Vi glæder os til fremad rettet at bruge dem igen og få dem indkørt som vores faste musik til div. fester på vores skole.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

RICHARD THOMSEN
Festtype: Sølvbryllup
Dato: May 09 2014

Trioen mødte velforberedte og var klar til tiden og førte programmet sikkert gennem aftenen med egen god intuition. Musikken var god, en rigtig god sangerinde, de ramte genren rigtig godt. Dansegulvet var i gang hele aftenen - alt i alt en meget vellykket fest. Vi kan varmt anbefale Duet'n & Mejse. Herudover rare og hensynsfulde mennesker.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

SVEND DAHL HANSEN
Festtype: Anden fest
Dato: May 02 2014

Når jeg booker bands til mit Dinner&Dance-koncept, så søger jeg efter bands, der skal kunne lidt ud over det sædvanlige og med et bredt repertoire, da de skal kunne underholde alle fra 20-80 år. Duet'n & Mejse har hele pakken. De har et fantastisk samspil og fed lyd. Mejse synger som en drøm. Og de kan spille alle de fede danske og udenlandske hits fra 5 årtier. Alle mine gæster sang enten med eller var oppe og danse - ung som gammel. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg booker dem til mine arrangementer. De forstår at spille op til fest.....

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Kære John, Torben & Mejse!

Vi vil gerne sige tusind tak for jeres SUPER FESTLIGE & DANSE GLADE MUSIK & SANG!

Vi vil på det varmeste anbefale jer TIL EN HVER TID.
Hvis I ikke kan få gæsterne på dansegulvet, så er der ingen der kan!
Vi er glade for at sige, at de 2 gange vi har haft fornøjelsen,
Den. 20. sep. 2013 & den. 12. april 2014 til vores fester på Comwell Sorø Storkro, har alle gæster fra 30-70 syntes I var alle tiders!
& et par sjove bemærkninger fra de lidt yngre gæster ” vi troede” at det var sådan noget musik for ældre mennesker, men hovsa  & HVEM siger det skal være kedeligt, at runde de 60 & 70 år i dag?

Med venlig hilsen & God påske.
Mona & Jørgen

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Hej John

Vi siger tusinde tak for rigtig god musik hele aftenen, og ja, serveringen kan vi ikke klage over, man manglede over hovedet ikke noget hele aftenen.
Vi har kun fået positive tilbage meldinger, og det er jo dejligt når man vil holde sådan en fest.
Skulle vi gøre det om en anden gang, så har jeg gemt jeres visit kort, og vil gøre brug af jer igen.
Tusinde tak for denne gang, og hils de andre mange gange.

Venlig hilsen
Charlotte Steger
Administrationen

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Susanne Fredholm

Kommentar:

Hej
Igen igen en god fest, når musikken er god. Tak for godt humør og alle tiders dansemusik. Vi ses absolut igen. God jul. Hilsen Susanne

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Kurt Drud Jensen

Email: kurt.drud.jensen@privat.dk

Kommentar:

Duetten og Mejse spillede til min og min kones fælles fødselsdag på Glamsbjerg Hotel. Det gjorde de rigtig godt, med stille og dæmpet musik under middagen, men tilgengæld med super fed musik der var til at danse efter, resten af aftenen. Rigtig godt og meget anbefalelsesværdigt til alle aldre.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Inger og Ove

Email: ingerove@webspeed.dk

Kommentar:

Efter at have lyttet til Duetten og Mejses demo på nettet, bookede vi dem til vores Sølvbryllup. Tilpas afdæmpede under spiningen og fuld gang i den under dansen. De overgik fuldstændig vores forventninger. Vi og vores gæster var vilde med dem og der blev spurgt efter mange visit kort, så nu håber vi bare, at vi snart skal høre dem igen. - Vi kan varmt anbefale dem.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: susanne fredholm

Email: susannefredholm@gmail.com

Kommentar:

I gjorde det igen ...Kanon musik og god stemning.Tak for rigtig god og alsidig musik til vores havnefest igen i Troense. Håber på come back :o).På vegne af Troense Bådelaugs gæster og især festudvalget , Susanne

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Helle Stigbjerg Andersen

Email: hstigbjerg@jubii.dk

Kommentar:

Vil sige tak for en fantastisk aften med den bedste musik jeg længe har hørt. Alle gæster var vildt begejstrede. Mejse har den smukkeste stemme. Det var helt sikkert en stor fornøjelse at have jer til at spille. Vi siger mange tak. Vi vil varmt anbefale jer til andre.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Lone Houmøller

Email: lone.houmoeller@hotmail.com

Kommentar:

vi holdt 50 års fødselsdagsfest/bryllupsfest 28 august 2010 med musik af duet'n & Mejse. Det var en fantastisk dag med glade og feststemte gæster. Vores valg af musik var bare helt i top, duet'n & Mejse gjorde et fantastisk stykke arbejde. der var rigtig god stemning fra start til slut.Musikken var fantastisk både under spisningen og senere da mejsen gik på og sang til dansen. Alle gæsterne syntes virkelig det var et vildt godt valg af musik, selv alle aldersgrupper, der var med til festen, der blev mange gange spurgt til hvor vi havde fundet dem. Under Musik Event Oddense. Da festen var slut var der meget ros til Duet'n & Mejsen fra mange af gæsterne, de var meget begejstret for musikken både før og under dansen. De varmeste og vildeste anbefalinger herfra. Rigtig mange varme hilsner Lone Houmøller Vestjylland.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o--o-o-

Navn: Pia og Hans Jørgen Nørgaard

Email: Svalevej@post10.tele.dk

Hjemmeside: http://www.Foto-Festfotografen.dk

Kommentar:

Tusind - tusind tak for dejlig musik til vores sølvbryllup på Lille Restrup Hovedgaard, ved Ålestrup, den 4. september 2010. Alle vores gæster nød den dejlige musik, og ikke minds den pragtfulde sangstemme, som Mejse havde. Håber virkelig vi ses en anden god gang.

Mange festlige musikhilsener fra Sølvbrudeparret Pia og Hans Jørgen Nørgaard, Viborg.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Mønsted IF

Email:Kommentar:

tak for en helt kanon aften til vores byfest i Mønsted. I levede helt op til forventningerne og i præsterede endda som ønsket at tilføre Kim Larsen nummeret "Joanna" til jeres repetoire, mange tak for det. Vi har fået mange positive tilbage meldninger efterfølgende fra flere af deltagerene i festen.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Susanne Fredholm

Kommentar:

Hej I 3. Tusinde tak for den gode danse-musik I leverede til vores havnefest i Troense.Vi ses til næste år igen :o)

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: helle

Email: hkpicasso@tdcadsl.dk

Kommentar:

Er du så færdig en fest i kan lave selv på en Camping plads i regn ( hasmark)

Tak for en fantastisk oplevelse synd jeg bor i jylland og har svært ved at følge jer.
MVH Helle

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Ella og Erling Nielsen

Email: hagen@stofanet.dk

Kommentar:

Vi vil gerne sige jer mange tak for en fantastisk skøn aften lørdag d.12-6-10 I var med til at gøre vores 2x60 års føsdag til noget rigtig skønt. vi har fået så mange glade tilbage meldinger om jeres gode musik og optræende.Mange hilsner fra Ella og Erling Vejle:):)

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn: Jette & Bo Rasmussen

Email: post@jetteogbo.dk

Kommentar:

Tak for Jeres fantastiske bidrag til vores fest den 22/5. Vi har udelukkende fået positive tilbagemelding fra vore gæster, og alle var glade for Jeres musik. Intet mindre end fantastisk, tusind tak. I var med til at gøre vores fest til noget ganske specielt.
Mvh
Jette & Bo Rasmussen
Udflyttervej 9
Tåsinge
5700 Svendborg

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Navn : Dorthe Nielsen
Dato : 03.07.10
Arrangement : Bryllup

Absolut tilfreds. Jeg kan virkelig anbefale Duet n´og Mejse, som spillede til vores bryllup. Dem vil jeg meget gerne hyre igen når vi skal have fest næste gang. De synger fantastisk og de var gode til at tilpasse sig så alle var med.
____________________________________________

Navn : Lars Englund
Dato : 07.11.09
Arrangement : Firmafest

Jeg fik kun ros fra alle gæster. sanginder gav virkelig et godt pust til vores fest. Hun sang virkelig godt, og de spillede både moderne og gammelt.
____________________________________________

Navn : Mogens Christensen
Dato : 24.10.09
Arrangement : Fødselsdag

Mine gæster var på dansegulvet hele aftenen, og det var en fantastisk aften, så jeg har bestilt Duet og Mejse igen til nytåraften.
____________________________________________

Navn : Inge Bruun
Dato : 04.09.09
Arrangement : Øvrige

Vi brugte Duet og Mejse til vores kræmmermarked. Der var fyldt dansegulv, og de fik gæsterne godt med.
____________________________________________

Navn : Hasmark camping
Dato : 04.08.09
Arrangement : Bryllup

Vi er meget glade for Duet og Mejse som vi bruger tit. De er gode til at indordne sig efter vores publikum. Vi bruger dem både på Bøsøre og Hasmark Camping plads.
____________________________________________

Navn : Jan Hansen
Dato : 01.08.09
Arrangement : Øvrige

De vendte vores vores byfest, som ellers var ved at miste deltagere. Mejse synger bare fantastisk. Vi kan varmt anbefale dem til alle der skal holde fest.
____________________________________________

Navn : Jette Christiansen
Dato : 25.07.09
Arrangement : Fødselsdag

Alle vores gæster dansede meget. De skal have stor ros for kun at holde en kort pause. Jeg følte virkelig jeg fik noget for pengene.
____________________________________________

Navn : Laif Lundebæk
Dato : 04.07.09
Arrangement : Fødselsdag

Jeg er blevet inviteret ud og høre hele bandet i vindinge hallen back stage. Min fest forløb ud over alt forventning. Sangerinden synger utrolig godt og ligner en million.
____________________________________________

Navn : Sussi Nielsen
Dato : 16.06.09
Arrangement : Øvrige

Vi var utrolig tilfredse. De kunne spillede alt hvad vi spurgte efter, og havde en utrolig udstråling på scenen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Duet'n & Mejse: 4.9 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk musik

Fra start til slut har det været et rigtig dejligt og fint samarbejde. Både op til festen, hvor vi pludselig blev i tvivl om der skulle være lidt ændringer, under festen, hvor vi fik det præcis som vi ville have det - og efter festen.
Under festen var der fantastisk stemning. Der var lige tilpas høj musik, velkendte sange, der blev spillet fint til medbragte sange, og i det hele taget var musikken det der var med til at skabe lige præcis den uformelle stemning som der skulle til for at lave VORES fest.
Der var fint samarbejde med toastmaster og tjenere, samt køkken.
Efter maden - som trak ud, så vi først kom til at danse kl. 01.... Købte vi os nogen ekstra timer, og sikke timer. Dans, dans og dans. Masser af festglade mennesker, der blev trukket ud på gulvet af den gode musik og Mejses fantastiske stemme. Musik der tiltaler alle aldersklasser, gang i den og bare fantastisk.
Vi kan kun anbefale Duet'n og Mejse til festen. - og vi glæder os allerede til sølvbrylluppet.....

Anmeldt af Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer d. 8. december 2014
5
1
5

Suveræn optræden

Varme hilsner fra festdeltagerene :-)
1.Ikke mindre end fantastiske og helt suveræne 
2.En hilsen fra mig, de var super gode - meget varieret så der var noget for alle!
Super god/ gode sangere!
3. I sang fantastisk og med et repertoire, hvor alle kunne være med – både på ”syng med” men også på dansegulvet.
4. Tak for sidst, det var en fantastisk fest og de musiker var bare gode , så dem kan vi godt bruge igen – gode sange som vi alle kender og kan synge med på og de kunne få os på dansegulvet skønt- så mange roser her fra til musikerne

Anmeldt af Maren Jensen d. 25. november 2014

Kontakt Duet'n & Mejse

Kontakt Duet'n & Mejse via formularen her, så vil Duet'n & Mejse vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Duet'n & Mejse DEMO
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0001/1443/Duet_n___Mejse_1.mp3
  2. 00:00 Duet'n & Mejse DEMO
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0001/1444/Duet_n___Mejse_2.mp3
  3. 00:00 Duet'n & Mejse DEMO
    http://assets.eventzonen.dk/uploads/0001/1510/Duet_n___Mejse_3.mp3