Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

TEG Disco - Lad os skabe den bedste fest

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter ønske

Profil

TEG Disco er et af Danmarks førende event firmaer inden for DJ løsninger og vi dækker HELE Danmark til samme pris*

Vi tilbyder alt fra musik til Bryllupper, Firmafester, Fødselsdage til Koncerter, Modeshows m.m. – Vi spænder bredt og det er kun fantasien der sætter grænsen!

Når man booker sin fest hos TEG Disco bliver Din fest vores ansvar som vi er beæret over.

Læs mere...

Mere om TEG Disco - Lad os skabe den bedste fest

Du har anledningen - vi har musikken og lyset, der passer til!

For at sikre at du og dine gæster får det bedste arrangement, bruger vi god tid på at lytte til dine ønsker, så vi kan lave den bedste pakke med lyd og lys til din fest.

Vi kommer både til et bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, ungdomsfest, firmafest, sport event eller koncert. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Siden 2007 har TEG Disco leveret lyd og lys til over 350 årlige events. Vi kun har dygtige og erfarne folk ansat, som brænder for at gøre din fest til den bedste.

Når du har lavet en aftale med os, skal du ikke længere bekymre dig. Vi sørger for det hele, og du kan være sikker på at få den bedste afvikling af dit event.

Ud over musik og lys leverer vi også festfyrværkeri som prikken over i’et på en magisk aften. Det giver dig og dine gæster en unik oplevelse, når nattehimmelen bliver oplyst af de smukkeste farver.

Vi har personale over hele landet er vi klar til at hjælpe dig med dit arrangement, uanset hvor du bor.

TEG Disco er en del af Trane Entertainment Group, som er din sikkerhed for en professionel leverandør med mange års erfaring.

Vi gælder os til at hjælpe jer!

Patrick Kristensen, Mikael Falck & Patrick Hug
Event Managere

*Dog tillæg ved ikke brofaster øer

Kontakt TEG Disco - Lad os skabe den bedste fest

Kontakt TEG Disco - Lad os skabe den bedste fest via formularen her, så vil TEG Disco - Lad os skabe den bedste fest vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.