Foredragsholdere i nærheden af Aarhus med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Aarhus med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idéen bag denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at personer, der leder efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer til alt indenfor events og fester. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...