Foredragsholdere tæt på Fredericia med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Fredericia med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at danskere, som søger efter ideel musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...