Foredragsholdere tæt på Gørlev med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Gørlev med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så personer på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til den næste event eller fest. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...