Foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største bookingportaler, hvor man kan finde alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så danskere der leder efter den perfekte musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot portalen, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...