Alder i Jylland

Der er desværre ingen kunstnere under Alder i Jylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere der søger fuldendt musik og underholdning kun skal lede ét sted, og det uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også mulighed for inden en event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...