Foredragsholdere tæt på Kolding med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Kolding med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man finder alle relevante former for underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk der søger helstøbt underholdning og musik kun skal lede ét sted, uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog med idéer til alt indenfor events og fester. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...