Foredragsholdere i nærheden af Nykøbing Sj med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Nykøbing Sj med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter ideel underholdning & musik ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores brede sortiment strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor mange kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...