Foredragsholdere tæt på Ringe med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Ringe med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en af landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk som er på jagt efter ideel musik og underholdning kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...