Foredragsholdere tæt på Rødovre med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Rødovre med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at personer, der leder efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget både YouTube og en blog med idéer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...