Foredragsholdere tæt på Roskilde med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Roskilde med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog med gode idéer og inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...