Foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er blandt landets største og mest interessante portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer på jagt efter helstøbt musik & underholdning kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...