Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som leder efter den fuldendte underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...