Foredragsholdere nær Struer med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Struer med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så personer på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog med inspiration og gode idéer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en event eller fest at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...