Foredragsholdere nær Tarm med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Tarm med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere så danskere, der søger efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...