Foredragsholdere i nærheden af Ullerslev med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Ullerslev med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så personer, som søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...