Foredragsholdere nær Valby med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Valby med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man finder alle relevante typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der søger perfekt musik & underholdning kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Vores sortiment dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også muligheder for inden en fest at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...