Foredragsholdere i nærheden af Vordingborg med foredrag om alder

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Vordingborg med foredrag om alder, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, hvor man finder alle betydelige former for underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det således at danskere, som søger efter ideel underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du søger underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...