Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Alex Madsen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 1.600

Hjemby

Områder

Varighed

variabel

Profil

TROMPETENS KLANG TIL MORGENSANG, TILBYDES AF RUTINERET TROMPETIST KONSERVATORIEUDDANNET+MORGENFRISK OG UDBREDER EN GOD STEMNING. SANGBLAD MED HOVEDPERSONERNES NAVNE PASSET IND I TEKSTEN TILSENDES.


Læs mere...

Mere om Alex Madsen


Alex bor i Rødding ved Viborg, er uddannet på Musikkonservatoriet, 100% professionel trompetist og efter flere års fuldtids ansættelse som trompetist har Alex nu specialiseret sig som morgentrompetist og nyder fra tidlig morgen at sprede glæde med trompetens klang til den altid festlige og højtidelige morgensang.

Anmeldelser ( | af Alex Madsen: 5,0 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Messingmusik til Guldbryllupsmorgensang

Lige det der manglede til at starte en festlig dag. Alex leverer et kort og fyndigt indslag der sætter fut i fejemøget på den gode måde. Hurtig ind, og hurtig ud uden unødige dikkedarer. Havde måske forestillet mig og evt. også fortrukket tre vers mere af I østen stiger solen op så de mest dvaske kunne nå at komme op i gear inden "Det er så yndigt", "Kaffesangen" og Alex special morgensangssæt, men alt i alt meget tilfreds.

Anmeldt af Michael Laugesen d. 25. juli 2021
5
1
5

Morgensang Guldbryllup

Som altid alletiders musik på trompet, du er det bedste morgenmusik, og min far blev så glad.

Anmeldt af Connie Haupt d. 9. august 2020

Kontakt Alex Madsen

Kontakt Alex Madsen via formularen her, så vil Alex Madsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.