Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Alex Madsen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 2.200

Hjemby

Områder

Varighed

variabel

Profil

"TROMPETENS KLANG TIL MORGENSANG" TILBYDES AF KONSERVATORIEUDDANNET RUTINERET TROMPETIST, SANGBLAD MED 3 SANGE OG PARRETS NAVNE INDPASSET I "KAFFESANGEN" TILSENDES. RIGTIG GOD MORGENSTEMNING + SPECIAL EKSTRA PROGRAM .


Læs mere...

Mere om Alex Madsen


Alex bor i Rødding ved Viborg, er uddannet på Musikkonservatoriet, 100% professionel trompetist og efter flere års fuldtids ansættelse som trompetist har Alex nu specialiseret sig som morgentrompetist og nyder fra tidlig morgen at sprede glæde med trompetens klang til den altid festlige og højtidelige morgensang.

Anmeldelser ( | af Alex Madsen: 5,0 ud af 5 baseret på 24 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt styring af morgensang

Alex gjorde det helt super og perfekt. Styrede morgensangen til mine forældre rigtig godt. Et kort og passende program, og så en kort intro til alle gæster før han gik i gang. Perfekt!!

Anmeldt af Birgit Lorentsen d. 22. oktober 2022
5
1
5

God oplevelse

Alex spillede til mine forældres sølvbryllup, og da jeg ikke havde tidligere erfaring med at arrangere morgensang, så var det skønt, at Alex havde sit eget program, som vi gik efter, men med mulighed for egne tilføjelser.

Anmeldt af Christina P. d. 5. oktober 2022

Kontakt Alex Madsen

Kontakt Alex Madsen via formularen her, så vil Alex Madsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.