Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Alex Madsen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 1.600

Hjemby

Områder

Varighed

variabel

Profil

TROMPET MED KLANG - TIL MORGENSANG - OG DEREFTER VED KAFFEN SOM "prikken over i’et" en kort underholdning med trompet og sang, eks.“Kald det kærlighed (speciel udgave)” brudevals o.a.


Læs mere...

Mere om Alex Madsen

MORGENSANGENE TILSENDES - VED KAFFEN EFTER MORGENSANGEN UNDERHOLDNING MED TROMPET OG LIDT FÆLLESSANG, 5-10 MIN. EFTER FORHOLD OG EVT. ØNSKER.
Alex Madsen bor i Rødding ved Viborg, er uddannet på Musikkonservatoriet, men begyndte at spille på trompet allerede i 7 års alderen og siden er det blevet en livsstil for Alex professionelt at spille og sprede glæde med sin trompet.

Anmeldelser ( | af Alex Madsen: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Morgensang til sølvbryllup

Havde hyret ham til morgen sang hos mine forældre i anledning af deres sølvbryllup. Hvor han virkelig gjorde sig. Han spiller virkelig godt og hans arrangement til kaffen også gjorde sig til en god dag. Kan kun anbefale ham

Anmeldt af Nicklas rathje Christensen d. 14. marts 2019
5
1
5

Dejlig morgen!

Alex kom og spillede til mine forældres sølvbryllup. Det var en kanon hyggelig morgen og mine forældre havde en rigtig god oplevelse.
Alex var faktisk fleksibel, da jeg først kontaktede ham to dage før arrangementet.

Anmeldt af Lotte Østergaard d. 1. august 2018

Kontakt Alex Madsen

Kontakt Alex Madsen via formularen her, så vil Alex Madsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.