Foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk som søger efter den ideelle underholdning og musik, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en video på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...