Foredragsholdere i nærheden af Brædstrup med foredrag om alkohol

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så danskere, som søger efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor alle interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...