Foredragsholdere tæt på Bylderup-Bov med foredrag om alkohol

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der leder ideel underholdning og musik kun behøver at lede ét sted, uden at de er nødt til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også gode muligheder for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...