Foredragsholdere tæt på Esbjerg med foredrag om alkohol

Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Kendt fra DR-dokumentaren - 100 dage uden stoffer:
Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 29 år og bosat i Verninge, nær Odense, hvor jeg i dag læse...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at danskere, der er på jagt efter helstøbt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...