Foredragsholdere tæt på Frederiksberg med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Frederiksberg med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor du finder alle betydelige former for underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så folk, der leder efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere.

Det brede sortiment strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...