Foredragsholdere i nærheden af Give med foredrag om alkohol

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter perfekt underholdning og musik ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...