Foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man finder alle relevante former for god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der er på jagt efter ideel musik & underholdning kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...