Foredragsholdere tæt på Greve med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Kendt fra DR-dokumentaren - 100 dage uden stoffer:
Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 29 år og bosat i Verninge, nær Odense, hvor jeg i dag læse...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der er på jagt efter fuldendt musik & underholdning kun skal søge ét sted, uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...