Foredragsholdere tæt på Hadsten med foredrag om alkohol

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der er på jagt efter ideel musik og underholdning kan lede efter det de søger ét sted og uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...