Foredragsholdere nær Helsingør med foredrag om alkohol

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter helstøbt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Vores store udvalg strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor alle relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...