Foredragsholdere tæt på Hillerød med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så personer, som søger efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har derudover et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også mulighed for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...