Foredragsholdere i nærheden af Holbæk med foredrag om alkohol

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...