Foredragsholdere i nærheden af Horsens med foredrag om alkohol

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Kendt fra DR-dokumentaren - 100 dage uden stoffer:
Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 29 år og bosat i Verninge, nær Odense, hvor jeg i dag læse...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle væsentlige former for underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som søger efter den perfekte underholdning & musik, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Vores store sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...