Foredragsholdere nær Jystrup Midtsj med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Jystrup Midtsj med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer der søger efter den ideelle underholdning og musik, kun skal lede ét sted, uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, som samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...