Foredragsholdere nær Kolding med foredrag om alkohol

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Ideén bag denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så folk, der er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har du også gode muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...