Foredragsholdere tæt på Korsør med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Korsør med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante kategorier, så danskere som leder efter den helstøbte underholdning & musik, kun behøver at lede ét sted, uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også god mulighed for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du søger god underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...