Foredragsholdere nær Næstved med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk der søger efter den helstøbte underholdning og musik, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...