Alkohol i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Alkohol i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk på jagt efter ideel underholdning & musik kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...