Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det således at personer, på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor fester og events. Desuden er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...