Foredragsholdere i nærheden af Odder med foredrag om alkohol

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Peder Johnsen

En ærlig fortælling om mange års alkoholmisbrug, det langsomme selvmord.

Hjemby
Billund
Prisniveau
Kr. 1.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Machla

En fortælling om at være barn i en misbrugsfamilie - om at skabe sig et liv på trods.
Sammen kan vi bryde tabuer og den sociale arv.

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har du også god mulighed for inden en event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...