Foredragsholdere i nærheden af Randers med foredrag om alkohol

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Kendt fra DR-dokumentaren - 100 dage uden stoffer:
Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 29 år og bosat i Verninge, nær Odense, hvor jeg i dag læse...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk der leder efter den ideelle musik og underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...