Foredragsholdere i nærheden af Regstrup med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Regstrup med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer som er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt inden en fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...