Foredragsholdere nær Ribe med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Ribe med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, hvor man kan finde alle betydelige typer god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere som er på jagt efter fuldendt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...