Foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om alkohol

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Machla

En fortælling om at være barn i en misbrugsfamilie - om at skabe sig et liv på trods.
Sammen kan vi bryde tabuer og den sociale arv.

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest spændende og største bookingportaler, hvor du kan finde alle relevante typer underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det så personer, som søger efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...