Foredragsholdere nær Silkeborg med foredrag om alkohol

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere der søger helstøbt underholdning og musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Det store sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...