Foredragsholdere nær Skibby med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Kendt fra DR-dokumentaren - 100 dage uden stoffer:
Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 29 år og bosat i Verninge, nær Odense, hvor jeg i dag læse...

Hjemby
Haderslev
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk som søger fuldendt musik & underholdning ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...